Hoe werkt Popi

Alles-in-een marketing platform

Popi.nl is een perfecte marketingtool voor marketeers die hun website beter willen positioneren. Het is de schakel tussen websites en adverteerders. Een echte Popi Jopie!

Waarom Popi?

Vandaag de dag is het een tijdrovend proces om een artikel of een link op een website te krijgen. Dit kan soms dagen tot weken duren voordat een uiteindelijke linkplaatsing is gerealiseerd. Deze pijnpunten constateerden wij tijdens het linkbuilden voor onszelf en voor onze klanten. Dit proces moet toch makkelijker kunnen? In een tijd van automatisering is het tijd dat we dit proces ook onder de loep gaan nemen. Daarom hebben wij een oplossing!

De oplossing

Door al deze pijnpunten weg te nemen in het aankoopproces weet Popi al gauw meerwaarde te bieden. Als een ware Popi Jopie heeft Popi een netwerk gecreëerd waarin wij al het werk al voor je hebben gedaan. Handig, toch?

Hoe werken wij

Wij hebben een groot overzicht met honderden websites waar jij een artikel op kan plaatsen. Door middel van api-koppelingen met MOZ, Majestic en Ahrefs tonen wij alle actuele datapunten van deze marketingtools. De prijzen zijn al scherp voor jou onderhandeld, dus dat hoef je zelf niet meer te doen! Je kiest een interessante website, vervolgens kun je zelf kiezen wie het artikel voor jou schrijft en je plaatst de bestelling. Binnen enkele dagen of zelfs uren is het artikel al voor je klaar. Een final check en het artikel staat live.

Voor wie is Popi nog meer?

In de bovenstaande voorbeelden bespreken we de pijnpunten die bij de adverteerders veel te zien is, maar ook de publishers ervaren in dit proces veel pijnpunten. Je moet vaak het gehele protocol opnieuw uitleggen en tig mailtjes beantwoorden voordat er eindelijk een deal gesloten is. Voor de publishers die op Popi staan, lossen we al deze pijnpunten ook op! Je meldt jouw website aan op Popi.nl en stelt je prijzen en je mogelijkheden in. Nu is het simpelweg wachten op de eerste bestelling.

En daar is dan het moment: de bestelling komt binnen en gelijk wordt het artikel voor je aangeleverd! Je verdiensten tellen we van de gehele maand op en het geld wordt automatisch gestort.

Begin nu, meld je gratis aan