Popi Logo

Over Popi

Maak kennis met het Popi team

Dit is het Popi-team dat er altijd aan werkt om jou een betere linkbuilding-ervaring te bieden. Neem gerust contact met hen op als je vragen hebt. Wil jij bij ons werken? Kijk eens op onze vacatures pagina.

 • Rinze Kooistra

  Marketing / Verkoop

 • Matthijs Huisman

  Senior Developer

 • Lilian Boers

  Tekstschrijver

 • Hieke Hulzebosch

  Tekstschrijver

Het Popi-team @ Webwinkel Vakdagen 2024

Over Popi

Popi begon zijn reis om het beste en gemakkelijkste linkbuildingplatform te zijn in 2021. Met ons kleine team van schrijvers, ontwikkelaars en SEO-specialisten werken we elke dag vanuit ons gloednieuwe kantoor in het centrum van Zwolle.

Ons doel is om linkbuilding voor ieder bedrijf beschikbaar te maken, zonder dat zij daar alle kennis voor hoeven te hebben. Met ons platform, dat wij dagelijks optimaliseren, proberen wij dat doel te bereiken.

Omdat kwaliteit altijd boven kwantiteit gaat bij het opbouwen van links, is ons doel links van de beste kwaliteit te bieden voor de beste prijzen. Dit maakt ons de voorkeurspartner van honderden SEO-marketeers en SEO-bureaus.

We helpen uitgevers altijd bij het optimaliseren van hun inkomsten en bieden hen tools waarmee ze de tijd die ze hieraan besteden tot een minimum kunnen beperken.

Helpen ons doel te behalen? Kom bij ons werken!

Maatschappelijk ondernemen

Buiten ons eigen doel om is Popi ook actief met maatschappelijke projecten en steunen we doelen die wij belangrijk vinden.

Begin met linkbuilding, meld je nu aan op ons platform

Popi is een linkbuilding platform voor SEO-marketeers en ondernemers die de posities van hun website willen verbeteren.

Meld je aan voor meer info