Verdien geld met je website

Publiceer jouw website op Popi.nl

Popi.nl biedt alle uitgevers de mogelijkheid om hun eigen site of blog op ons platform te publiceren en content posities aan onze klanten te verkopen.

Wat is Popi.nl?

Popi.nl is een linkbuilding tool, onze klanten zijn op zoek naar kwalitatieve backlinks, als je ze een positie op je site of blog kan aanbieden in een gesponsord artikel, dan kan je extra geld verdienen met je site. Wij zorgen voor alles! Wij leveren het artikel klaar voor publicatie aan.

Waarom Popi?

Alle publishers ervaren veel pijnpunten in het proces van linkbuilding-verzoeken. Vaak moet je het hele protocol nog een keer uitleggen en tonnen mails beantwoorden voordat er eindelijk een deal gesloten is. Voor de uitgevers die aangesloten zijn bij Popi lossen wij ook al deze pijnpunten op! U registreert uw site op Popi.nl en stelt uw prijzen en opties in. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de eerste bestelling.

En daar is dan het moment: de bestelling komt binnen en gelijk wordt het artikel voor je aangeleverd! Je verdiensten tellen we van de gehele maand op en het geld wordt automatisch gestort.

Begin nu, meld je gratis aan

Veelgestelde vragen