Startpagina links

Het startpunt van jouw linkbuildingstrategie

Wat zijn startpagina links?

Een van de bekendste voorbeelden van een startpagina is startpagina.nl. Binnen ons netwerk hebben wij ook zulke startpagina’s: meer dan 50 zelfs! Met een startpaginalink kun jij jouw website een enorme boost geven.

Er is ook een mogelijkheid om op een van de dochterpagina’s een link te plaatsen. Google maakt in het ranken veel gebruik van startpagina’s. Op de startpagina’s binnen het netwerk van Popi kunnen ook artikelen geplaatst worden: handig voor die extra boost.

  • Homepage links
  • Dochterlinks
  • Blog links

Een goede start is het halve werk

Google maakt veel gebruik van startpagina’s om de zoekresultaten te ranken. Een handige strategie voor linkbuilding is het plaatsen van links op een startpagina. Het wordt wel steeds lastiger om enkel op startpagina’s te vertrouwen voor de rankings van je website. Daarom worden de startpagina’s veel gebruikt in combinatie met andere vormen van linkbuilding. Met deze andere vormen bedoelen we links in bijvoorbeeld een artikel en/of op een homepage.

Vandaag de dag is het een tijdrovend proces om links te vergaren op verschillende startpagina’s. Je moet namelijk contact krijgen met de eigenaar van de startpagina en je moet vaak links ruilen om een link ontvangen. Gezien Popi een groot netwerk heeft met startpagina’s, kunnen wij directe plaatsingen verzorgen. Zo hoef jij niet voor elke startpagina contact met de webmaster te hebben. Time is money!