Popi Logo

Blog

Backlinks kopen: dit moet je weten

Lilian Boers

  • 21 mei 2024
  • 4 minuten leestijd

In een linkbuildingstrategie zijn backlinks onmisbaar. Linkbuilding en backlinks gaan hand in hand, dat is immers waar het allemaal om draait. Hoe meer backlinks en hoe meer autoriteit deze hebben, hoe hoger jij kunt scoren in Google. 

Klinkt effectief die backlinks, maar hoe kom je eraan? Je kunt backlinks kopen op het linkbuildingplatform van Popi, zodat je hier zelf niet naar op zoek hoeft te gaan. Scheelt jou weer een boel tijd en werk. Meer over backlinks en hoe het kopen van backlinks in zijn werk gaat, zetten we voor je op een rij.

Wat zijn backlinks?

Backlinks zijn links op een externe website die verwijzen naar jouw website. Backlinks hebben een autoriteit. Hoe hoger deze autoriteit, hoe meer waarde Google daaraan hecht. Dit heeft weer een positief effect op jouw positie in Google. Vooral als er veel van die kwalitatieve backlinks verwijzen naar jouw website. Jouw positie in de zoekmachine zal hierdoor stijgen, en dat is natuurlijk wat jij graag ziet. 

Daarnaast is het ook belangrijk om een natuurlijk linkprofiel te creëren. Dit kun je doen door zo veel mogelijk verschillende backlinks te laten verwijzen naar jouw site. Daarbij komen ook de interne links om de hoek kijken: links van jouw eigen website die ook verwijzen naar jouw eigen website. Deze interne links blijven dus gewoon binnen dezelfde site.

Een backlink wordt vaak verwerkt in een blog van de externe website. Een backlink wordt dan ook vaak een bloglink of artikellink genoemd. Het is belangrijk dat je de link verwerkt in relevante, passende content. De content moet dus ook goed aansluiten bij de link, maar ook bij de externe website, aangezien Google hier ook veel waarde aan hecht. Dit heeft dan ook weer effect op jouw positie.

Goede backlinks kopen

Je kunt heel eenvoudig goede backlinks kopen op Popi. Popi is een linkbuildingplatform waar je talloze backlinks kunt kopen. Zo kun je kiezen uit duizenden verschillende websites waar jouw link op kan komen te staan. Het fijne hiervan is dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar websites die jouw link willen plaatsen, maar je kunt gewoon selecteren op welke website jij een backlink wil kopen. Dat scheelt een boel. Het is wel goed om te weten dat je een website kiest die past bij jouw backlink.

Bovendien hebben we op ons platform veel goede backlinks van hoge kwaliteit. Met een autoritaire, kwalitatieve backlink kun je jouw positie een echte boost geven. De autoriteit van een backlink kun je zien aan de verschillende metrics in ons platform. Deze worden aangegeven bij iedere site. Hoe meer autoriteit de website heeft, hoe meer deze backlink jouw site een oppepper kan geven.

Backlinks kopen uitbesteden

Popi is een eenvoudig platform waar je zelf kunt shoppen tussen de verschillende websites waar jij jouw link op wil plaatsen. Toch kan het zijn dat je hier geen tijd voor hebt. Gelukkig zitten er bij Popi genoeg SEO-experts die deze taak voor jou willen oppakken. Het uitbesteden van backlinks kopen is dan ook een optie die wij binnen Popi aanbieden door middel van linkbuilding uitbesteden. Wij zullen een zoekwoordenonderzoek uitvoeren en op deze manier achterhalen op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt én waar jij dus op kunt scoren. Vervolgens zoeken we hierbij een passende website waar de backlink op kan worden geplaatst, in combinatie met het zoekwoord. Daarnaast kunnen wij ook een relevante blog schrijven die goed aansluit bij de link en bij de website waar de link op wordt geplaatst. Je kunt er natuurlijk ook voor zorgen dat je zelf een tekst schrijft: alles is mogelijk bij Popi.

Over Lilian Boers

Een echte taalfanaat, dat ben ik. Als taalgekkie was de keuze snel gemaakt welke opleiding ik wilde gaan volgen: de opleiding Communicatie. Na het afstuderen heb ik de schoolbanken ingeruild voor een bureaustoel bij Popi. Hier werk ik al een dikke drie jaar als tekstschrijver, met veel plezier. Inmiddels heb ik al duizenden teksten op de teller staan met onderwerpen die uiteenlopen van A tot Z.

Lilian Boers

Koop jouw links rechtstreeks bij de bron

Ontdek het geheim van duizenden SEO-marketeers en -bureaus: linkbuilding was nog nooit zo eenvoudig.

Meld je aan voor meer info

Dit vindt je misschien ook leuk

Bekijk alle blogs

Een goede contentstrategie neerzetten

  • 03 juni 2024
  • 5 minuten leestijd

De ROI van SEO meten

  • 24 mei 2024
  • 5 minuten leestijd

Het belang van een nulmeting

  • 14 mei 2024
  • 4 minuten leestijd

Begin met linkbuilding, meld je nu aan op ons platform

Popi is een linkbuilding platform voor SEO-marketeers en ondernemers die de posities van hun website willen verbeteren.

Meld je aan voor meer info