Popi Logo

Blog

Voordelen van het gebruik van white label op het gebied van linkbuilding

Hieke Hulzebosch

  • 07 maart 2024
  • 3 minuten leestijd

Wanneer je een eigen marketingbedrijf hebt, dan kan het maar zo zijn dat je klanten graag linkjes willen hebben voor linkbuilding. Zo kun je op externe websites linkjes plaatsen die naar de website van je klant leiden. Dit is niet alleen goed voor naamsbekendheid, maar is ook gunstig voor de vindbaarheid. Google kan al die linkjes detecteren, waardoor je hoger in Google komt te staan en dus ook meer autoriteit uitstraalt. Het is dus een goede strategie die je kunt gebruiken. Toch is het wel nodig om een platform te vinden die jou daarbij kan helpen. Als marketingbureau kan het namelijk zijn dat je daar geen zin of tijd voor hebt. Je kunt hier dus gebruik gaan maken van white label linkjes. Op die manier kun jij via Popi externe websites links laten plaatsen, maar je kunt alle credits pakken.

1. Het kost je geen tijd

Allereerst is een groot voordeel van white label linkjes, dat het voor jou geen tijd hoeft te kosten. Zo kun je de linkjes uitbesteden en zelf alleen de input aanleveren. Een link white label laten plaatsen kost je dus een stuk minder tijd, dan wanneer je zelf linkjes wilt laten plaatsen op externe websites. Op die manier kun je de overige tijd gebruiken voor andere zaken, waardoor je meer kunt gaan doen binnen je bedrijf. Een groot voordeel dus om gebruik te gaan maken van white label links.

2. Reken het als je eigen tekst

Daarnaast is het natuurlijk ook prettig dat je klanten niet weten dat je de linkjes uitbesteedt. Je mag er namelijk je eigen merk en naam onder zetten. Dat is een groot voordeel van white label linkjes. Je mag de links als je eigen rekenen. Zo creëer je meer vertrouwen bij je klanten en kun je zonder problemen de linkjes online gaan zetten op de desbetreffende website. De linkjes kun je gemakkelijk laten verwerken in teksten. Ook die kun je uitbesteden, waardoor je zelf de credits op je kan nemen. 

3. Je hebt meer diensten die je kunt leveren

Als laatste is het natuurlijk ook een groot voordeel dat je meer diensten kunt leveren aan je klanten. Als je geen echte ster bent in linkbuilding en je besteedt het wel uit, dan kun je je diensten vergroten. Op die manier kun je een grote service leveren met kwalitatief goede producten. Zo kun je ervoor zorgen dat je klanten meer tevreden zijn en merk je ook dat je lekkerder gaat werken. White label is dus erg verstandig op het gebied van linkbuilding en marketing om daar gebruik van te maken. Je verschaft meer kennis en je kunt ook de kennis van Popi opdoen om zo meer resultaat te bieden.

Over Hieke Hulzebosch

Energiek en vrolijk, zo zou je mij kunnen omschrijven. Met mijn twintigjarige leeftijd ben ik de jongste van het stel, maar zeker niet de stilste. Zo ben ik begonnen bij Popi als stagiair en bleef ik plakken tijdens mijn studententijd. Na mijn opleiding Mediaredactiemedewerker was de keuze voor Popi al snel gemaakt om vast te komen werken. Elke dag ben ik bezig om de leukste teksten te schrijven en dit doe ik dan ook met veel plezier en energie van achter mijn bureau aan de Willemskade.

Hieke Hulzebosch

Koop jouw links rechtstreeks bij de bron

Ontdek het geheim van duizenden SEO-marketeers en -bureaus: linkbuilding was nog nooit zo eenvoudig.

Meld je aan voor meer info

Begin met linkbuilding, meld je nu aan op ons platform

Popi is een linkbuilding platform voor SEO-marketeers en ondernemers die de posities van hun website willen verbeteren.

Meld je aan voor meer info